Beoordelingen autorijschool

Leerlingen van Autorijschool Jos Smit geven hier hun beoordelingen over de rijles in Groningen. Wat vind jij van autorijschool Jos Smit? Goedkoop? Goede kwaliteit? Snel afrijden? Laat hier je mening weten over jouw rijles bij Autorijschool Jos Smit!

Wat vind jij van rijles bij Autorijschool Jos Smit?

Goede rijschool

★★★★★
5 5 1
Goede instructeur, fijne auto en lessen van 50 minuten. Aanrader

super

★★★★★
5 5 1
Aardige en gezellig.\r\nGoede rijlessen.\r\nIn 1 keer geslaagd na 25 lessen.

snel gedaan

★★★★★
5 5 1
In een super korte tijd mijn rijbewijs gehaald.\r\n\r\nZeer tevreden over de rijlessen en altijd stipt op tijd.\r\n\r\n

proefles

★★★★☆
4 5 1
Ik heb gebruik gemaakt van een gratis proefles.\r\n\r\nIk heb direct een afspraak gemaakt voor de cursus, het klikte meteen

Leuk en leerzaam

★★★★★
5 5 1
Leuke rijschool en instructeur neemt rustig de tijd alles uit te leggen en erg geduldig.( ik vond het rijden in het begin doodeng)\r\n\r\nAltijd netjes op tijd \r\nen in 1x geslaagd.\r\n

Top!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Instructeur is aardig en geduldig en legt alles duidelijk uit. Altijd stipt optijd. Een aanrader dus!

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
Goede rijschool, instructeur legt duidelijk uit en is geduldig.\r\nNa 25 lessen in 1 keer geslaagd.\r\n\r\nZeker een aanrader!

Rijlessen

★★★★☆
4 5 1
Best spannend zo\'n eerste rijles, maar bij Jos voelde ik mij al gauw op mijn gemak. Jos had veel geduld en na/tijdens de les werden altijd de verbeterpunten besproken op een fijne prettige manier. Prijs - kwaliteit verhouding prima & altijd op tijd. En in één keer geslaagd!

Dikke prima

★★★★★
5 5 1
Goede rijschool,\r\nGoede uitleg over hoe en wat er fout en goed gaat.\r\nIk ben voor het praktijk examen in 1 keer geslaagd.\r\nDus dikke prima zeg ik zo.

Top rijschool en instructeur

★★★★★
5 5 1
Leuke rijschool en goeie leerzame rijminuten. In 1 keer geslaagd na 26 lessen.\r\n\r\nVerder een geduldige en leerzame instructeur

leerzaam

★★★★★
5 5 1
goede instructeur altijd stipt optijd. altijd gezellig en goeie duidelijke uitleg. in 1 keer me rijbewijs gehaald.

Super!

★★★★★
5 5 1
Bij Jos voelde ik me direct op me gemak. Je kan veel leren doordat hij op een prettige manier eerlijk is en goede feedback geeft. Jos denkt met je mee en is flexibel. Was fijn om de lessen bij Jos te rijden.

Zeer tevreden!!

★★★★★
5 5 1
In 27 lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor me rijbewijs. Het duurde wat langer met mijn theorie maar daar was niks aan te doen. Jos was altijd op tijd bij de afspraken die we hadden qua lessen. Hij straalt \"rust\" uit en daardoor vond ik het heel erg ontspannen rijden. Ik heb met heel erg veel plezier gereden bij Jos.\r\nJos bedankt

Goed en Leerzaam

★★★★☆
4 5 1
Jos heeft veel geduld, laat precies weten wat goed ging en wat beter kon, voelt goed aan wanneer jij er klaar voor bent om examen te doen en is altijd op tijd! \r\n

Goede rijschool

★★★★☆
4 5 1
Rustige instructeur , legt duidelijk uit! \r\nIs een aanrader

Goede rijschool

★★★★★
5 5 1
De lessen waren heel erg goed. Jos legt dingen heel rustig en geduldig uit, dat is erg fijn, vooral in het begin als alles nog nieuw is. Hij geeft goede feedback en helpt je zo echt om het snel goed te kunnen. Deze rijschool is echt een aanrader!

Leerstijl

★★★★★
5 5 1
Jos Smit is een uitstekende rij-instructeur. Hij past zijn uitleg direct aan op de manier waarop hij leert, stelt je op je gemak en hij heeft altijd een smintje voor je. Geweldige rijschool! En relatief natuurlijk spotgoedkoop.

Goede rijschool

★★★★★
5 5 1
Ik vind het een goede rijschool en de instructeur prettig om mee te rijden.

Fijne rijschool

★★★★★
5 5 1
Erg fijne rijschool om bij te rijden. Goede, duidelijk uitleg wat op een prettige manier gegeven wordt.

Goede, fijne rijschool

★★★★★
5 5 1
Erg fijn om bij Jos te lessen, ondanks dat het wat langer duurde met mijn theorie heeft Jos mij geholpen om na 25 lessen in 1 keer mijn examen te halen. Jos is een fijne instructeur, hij legt alles goed uit en hij heeft veel geduld! Echt een aanrader.

Super!

★★★★★
5 5 1
In 10 dagen mijn rijbewijs gehaald dankzij de duidelijke uitleg van Jos. Hij ziet snel je verbeterpunten en laat dit dan ook vaak terugkomen in de lessen. Zeker een aanrader als je op een leuke manier je rijbewijs wilt halen!

Fijne rijschool

★★★★★
5 5 1
Een hele goede ervaring met deze rijschool. Jos is een prettige instructeur die alles duidelijk uitlegt en die goed op je rijgedrag en het verkeer let. Ik vond het leuk en prettig om les te krijgen van deze instructeur. Een aanrader.

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een 10 - daagse cursus gevolgd en ben in 1 keer geslaagd. Altijd stipt optijd, duidelijke uitleg en heel relaxed.

Super

★★★★★
5 5 1
Jos is een rijinstructeur met veel geduld en ziet goed wat er nog verbeterd kan worden. En natuurlijk mooie prijzen qua pakketten. Nadat ik de we keer gezakt was, goed geoefend op wat er mis was gegaan. Uiteindelijk de 2e keer geslaagd.

Geknipt voor z\\\'n vak

★★★★★
5 5 1
Instructeur Jos Smit is een zeer goede instructeur die je gelijk op je gemak stelt, en je direct je eerste kilometers laat maken.\r\nGeduldig en duidelijk met als resultaat m\\\'n rijbewijs op m\\\'n 17e al gehaald.\r\nNu met begeleiderspas achter het stuur met begeleider naast me. Kan niet wachten tot ik 18 word:)\r\n

Goede rijschool

★★★★★
5 5 1
Super rijschool en Instructeur! \r\nZeker een aanrader.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Vriendelijke en ervaren instructeur. Jos geeft duidelijke uitleg, bespreekt de verbeterpunten en let goed op je rijgedrag en het verkeer. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. In 1 keer geslaagd!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Bij Jos Smit heb ik iedere les het gevoel gehad weer wat nieuws te leren. Het leren autorijden werd op die manier op een heel prettige manier opgebouwd. En uiteindelijk heb ik bij de eerste poging mijn rijbewijs gehaald.

Klasse!

★★★★★
5 5 1
Voldoening gevend is hier een begrip!\r\nTijd, ruimte en vertrouwen zijn sterke punten die Jos kan geven tijdens een autorijles. Wat overbleef, was mijn vertrouwen dat er altijd mogelijkheden zijn om iets te leren, onzekerheid verdween langzamerhand en heb in één keer mijn rijbewijs gehaald! Jos is altijd keurig op tijd. Verder vind ik dat hij altijd behoorlijk blijft ondanks je grote fouten maakt tijdens het rijden. TOP!

Super!

★★★★★
5 5 1
Binnen 24 lessen mijn rijbewijs gehaald! Jos legt alles op een rustige duidelijke manier uit. Ziet snel je zwakke punten en laat dit voldoende terug komen tijdens de lessen.

Super!

★★★★★
5 5 1
Bij Jos rij je heel lekker rustig en op je gemak. Jos is heel lekker rustig en weet wat je zwakke punten zijn. Ik heb mijn rijbewijs binnen de 25 lessen gehaald!! Echt een aanrader!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Goede rijlessen. Daarnaast 10 jaar gewacht met het nemen van de lessen, en dit was geen enkel probleem!

Super goede rijschool

★★★★★
5 5 1
Heel leuk goede les en duidelijk en gezellig rustige uitleg het waren leuke en gezellige les dagen

goede rijschool

★★★★★
5 5 1
25 lessen gehad en in 1 keer gehaald,hele rustige lessen hij ziet snel waar je zwakke punten ligt\r\nGoede rijlessen

Prima!

★★★★★
5 5 1
Ik heb fijne rijlessen gehad en ben in één keer geslaagd!

Autorijsschool Super Smit !!!!

★★★★☆
4 5 1
een 10 daagse cursus gedaan, en ik ben in 1 x geslaagd ! zeker een aanrader om hier je rijlessen te gaan nemen, je word goed begeleid in het behalen van je rijbewijs ! ik had het niet anders willen doen dan op deze manier

Goede rijschool

★★★★★
5 5 1
Zeer goede instructeur. Altijd duidelijke uitleg en heb netjes mijn rijbewijs gehaald na 20 lessen! Altijd op tijd en flexibel in planning! Topper!\r\n\r\nAbsoluut een aanrader. No nonsense en gezellige gesprekken gehad. Zegt altijd alles recht voor zijn raap en is zeer duidelijk in feedback. \r\nHeb het erg naar mijn zin gehad!

Rijlessen

★★★★★
5 5 1
Fijne begeleiding, instructeur met veel ervaring en in een keer geslaagd voor m\\\'n rijbewijs. Bedankt Jos!

Super!

★★★★★
5 5 1
Ik begon met nul ervaring en kom uit een klein dorpje. Toch door Jos zijn goede lessen in 1x geslaagd! Hij is duidelijk over je verbeteringen en kon goed omgaan met mijn onzekerheid. Echt een aanrader!

zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Jos zag al snel de zwakke plekken en legde goed uit wat je fout deed. Super!\r\nEen pakket van 20 lessen was genoeg om in 1 keer te slagen.\r\nEcht een aanrader!

Prima rijschool!

★★★★★
5 5 1
Goede begeleiding! Altijd duidelijke uitleg gehad van de instructeur. Heeft ook veel geduld. In 1 keer geslaagd 😉

fijn en vertrouwd

★★★★★
5 5 1
Ik was bang om achter het stuur te stappen, met veel geduld en rust voelde ik me al snel op me gemak bij jos,\r\nZeker een aanrader.\r\n\r\nSuper rijschool\r\nmet veel ervaring\r\n

Goed!

★★★★☆
4 5 1
super fijne rijschool! \r\nJos is een erg aardige en geduldige instructeur. Hij legt altijd goed uit wat je wel en niet goed doet.

Ontspannen!

★★★★★
5 5 1
Prettige manier van rijles geven en laat je de rust vinden. Super leuke rijlessen gehad en zou het iedereen aanraden.

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke rijschool waar rustig de tijd wordt genomen om je op je gemak te stellen en je goed te leren rijden. Ook is Jos rustig en geduldig en legt alles goed uit.\r\nEen aanrader!

TOP! aanrader!!

★★★★★
5 5 1
gelijk de eerste keer geslaagd, net zoals kennissen die ook gelijk geslaagd zijn. dikke aanrader!!

Goede rijschool!

★★★★★
5 5 1
Goede en leerzame rijlessen! Altijd op super op tijd voor de rijlessen en een aardige instructeur!

Super voorbereiding op het examen!

★★★★★
5 5 1
Jos geeft rustig en duidelijk les. Hij geeft goed aan wanneer je klaar bent voor het examen en geeft duidelijke feedback.

top rijlessen!

★★★★☆
4 5 1
Goede instructies, altijd op tijd, Goed bereikbaar,\r\nAardige man!\r\n

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Super rijlessen gehad, rustige uitleg en lessen van 50 min. Goede instructeur en in twee keer geslaagd! Echt een aanrader!

Super!

★★★★★
5 5 1
Altijd gezellig in de auto! Praatjes over van alles en nog wat. Met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Jos!

Top!

★★★★★
5 5 1
Leuke en leerzame rijlessen gehad! Jos is erg rustig en corrigeert waar nodig! Prima naar m\\\'n zin gehad en in 1x geslaagd! Top!

Prima rijschool

★★★★★
5 5 1
Jos is een erg prettige man die verstand heeft van zijn vak.

Prima rijschool

★★★★☆
4 5 1
jos is een prima instructeur leuke en leerzame lessen gehad

Super!

★★★★★
5 5 1
Jos is een rustige man met veel geduld! Ik heb super leuke rijlessen gehad! Bedankt Jos!

Een zekere aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik heb altijd met plezier gereden bij Jos. Er werd precies gegezegd wat verbeterd moest worden en dat ervaarde ik als erg prettig! Door Jos ben ik natuurlijk in 1 keer geslaagd!

Goede rijschool

★★★★☆
4 5 1
Op een hele prettige manier leren kennismaken met het autorijden, Jos was flexibel, rustig en gaf goede aanwijzingen. Bedankt! 🙂

Fijne rijlessen

★★★★☆
4 5 1
Fijne rijlessen, met veel geduld!\r\nIn 1 x geslaagd! \r\nSuper rijschool.\r\nAanrader

Super!

★★★★★
5 5 1
Prima rijlessen. Hij heeft verstand van zijn vak en hij heeft goed door wanneer je er klaar voor bent. Zeker een aanrader.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Jos is een rustige man, geeft duidelijk uitleg. Fijne gezellige lessen gehad. Bedankt. 1e keer gelijk geslaagd.

Super!

★★★★★
5 5 1
10 dagen spoedcursus gehad en 1 keer geslaagd. Goede rijschool. Kan het iedereen aanraden.

Top!

★★★★★
5 5 1
Hele fijne rijlessen gehad! Het was altijd gezellig en goeie duidelijke uitleg. Zeer tevreden, een echte aanrader!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Leuke lessen gehad! Echt een aanrader

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Zeer goeie uitleg en een goeie goedkope rijschool! Aanrader dus!!!!

Super Rijschool

★★★★★
5 5 1
Geduldige en vriendelijke instructeur, Binnen 25 lessen in 1 keer geslaagd!! Zeker een aanrader!

Top rijschool

★★★★★
5 5 1
Jos is een beetje streng. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan. Altijd in de binnenstad gereden. Hartstikke druk. Dus je leert goed kijken en veilig te rijden. Met veel plezier gereden. Bedankt Jos!

TOP!

★★★★★
5 5 1
Jos is een aardige instructeur en het is altijd gezellig in de auto, hij heeft veel verstand van zijn vak en legt alles duidelijk en goed uit! Ik ben in 1x geslaagd en zeer tevreden!!

Super rijschool !

★★★★★
5 5 1
Vanaf de eerste proefles ging het goed ! Hij is een zeer goede instructeur hij kent je zwakke punten en hij geeft goede feedback . Soms een beetje streng ...maar rechtvaardig . Ondanks het lang duurde met mijn theorie had hij er begrip voor . In 26 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald . En ook nog de eerste keer geslaagd . Ik zal de gezellige lessen missen ! Jos bedankt !

Super!

★★★★★
5 5 1
Goede instructies gekregen waardoor ik goed heb leren rijden. In één keer geslaagd!!

Super

★★★★★
5 5 1
Goede instructeur, altijd rustig,\r\nen vriendelijk. Zeer tevreden! Hartstikke bedankt Jos

Fijne rijschool en goede instructeur!

★★★★★
5 5 1
Leuke lessen, snel en veel geleerd. en nog goedkoop ook. Aanrader.!

Super rijschool

★★★★★
5 5 1
Echt leren rijden en zelfvertrouwen gekregen in een keer geslaagd...een aanrader!

Na 25 lessen geslaagd!!!!!

★★★★★
5 5 1
Super leraar, geduldig, gezellig. Dankzij Jos heb ik na 25lessen mijn praktijk examen in 1x gehaald, EEN AANRADER!!!

SNEL & GOED!

★★★★★
5 5 1
Snel mijn rijbewijs gehaald, goede instructeur en altijd op tijd!

Top

★★★★★
5 5 1
In korte tijd mijn rijbewijs gehaald. Top instructeur.

super!

★★★★★
5 5 1
Leuke rijschool en hele fijne instructeur. Jos heeft veel geduld en legt alles heel rustig en op een aangename manier uit. Rijbewijs in 1 keer gehaald!

Goed

★★★★★
5 5 1
Erg leuke en leerzame rijlessen,\r\naanrader!

620485120

★★★★★
5 5 1
hele fijne ervaring super instructeur die overal de tijd voor neemt en na 25 lessen in 1 keer geslaagd

Alleen maar aan te raden!

★★★★★
5 5 1
Hele goede ervaring met deze rijschool en in het bijzonder met Jos. Fijne instructeur, blijft altijd rustig en is helder in zijn uitleg. Stelt je op je gemak en relativeert goed, wat voor mij belangrijk was. Na een mislukte eerste poging bij het herexamen geslaagd na ongeveer 30 lessen, helemaal blij! Ook erg goede lage prijzen voor een rijschool. Jos, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

Fijne rijschool

★★★★★
5 5 1
Een hele fijne rijschool! Jos is een goede instructeur. Hij legt duidelijk uit en heeft veel geduld. Ben zeer tevreden!

Super

★★★★★
5 5 1
Deze rijschool is heeeel goed! Hij werd mij door twee mensen aanbevolen. Ik zat eerst bij een andere rijschool die meer en meer uren aan mij gingen opdringen. Met die rijschool ben ik ook niet voor mijn 1e praktijkexamens geslaagd! Jos Smit neemt geen uren te veel. Dankzij zijn rustige maar direkte manier om dingen uitteleggen heb ik de 2e praktijkexamens zonder problemen spoedig kunnen halen!!

Super!

★★★★★
5 5 1
Ik sluit me aan bij de voorgaande commentaren. Goede rijschool/ instructeur. Relaxte sfeer tijdens de lessen. Aanrader!

Super

★★★★★
5 5 1
Snelcursus gedaan , super lessen gehad en zeker leerzaam

Top rijschool!

★★★★★
5 5 1
Super fijne rijschool omdat Jos erg duidelijk in zijn uitleg is en altijd rustig blijft. Ik ben in 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader dus.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Erg fijne ervaring met Jos! Duidelijk en helder in zijn uitleg en is iemand met veel geduld. Voor iedereen aan te raden!

Aanrader!!

★★★★★
5 5 1
46 jaar, altijd bang geweest om te rijden... Bij Jos was ik, doordat hij zo rustig is en goed uitlegt, meteen na de eerste les van mijn angst af. En in 1 x geslaagd!!!

Super aanrader

★★★★★
5 5 1
Jos is een rustige man en legt alles duidelijk uit! Ook ik ben hier in 1x geslaagd!

Prima!!

★★★★★
5 5 1
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Jos! Fijne lessen bij een rustige man die alles heel goed uitlegt. Gezellige en leerzame lessen gehad.

Top!

★★★★★
5 5 1
Heel fijne lessen gehad, prettige instructeur en in een keer geslaagd!

Dik Tevreden

★★★★★
5 5 1
Lesauto altijd stipt op tijd voor je huis,Jos is een goeie instructeur,ik had de pakket van 25 lessen en ben in 1x geslaagd!
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content